Foråret er i fuld gang, og om føje tid banker sommeren så småt på, hvilket vi alle kan glæde os over. Imidlertid er sommeren for flere virksomheder ensbetydende med en salgsmæssig lavsæson, en periode hvor andelen af newbiz møder i sælgerkalenderne ofte er lille; desværre må vi konstatere hos Tele-Mark A/S. Desværre, fordi vi igennem flere år har erfaret, at netop denne periode er særdeles attraktiv i forhold til at møde nye spændende kunder. Dertil kommer at det for mange virksomheder må være dyrt, at køre salgsafdelingen på ”sommermode” fra medio maj til primo september. Eller måske endda i længere tid.

Tele-Mark A/S har i flere år rådgivet vore kunder om også at have et salgsmæssigt fokus i netop denne periode, når salgsafdelingens omkostningsbudget skal fordeles ud over året. En af de væsentligste årsager hertil er, at mange beslutningstagere også oplever at sommerperioden kan være mindre travl, hvorfor flere bruger netop den periode på at få kigget på, hvad der rør sig i markedet af nyt og af alternativer. Således er det vores oplevelse at man også bør være aktiv i markedet her.

Flere af vore kunder har i årenes løb valgt at flytte dele af deres mødebookingbudget over i sommerperioden. Flere melder om oplevede højere konverteringsrater i netop den periode, hvor det samtidigt er lunt og solrigt. I virkeligheden giver det jo egentlig god mening!?

En anden nævneværdig fordel ved at køre mødebookingen videre i sommerperioden er, at man kan sikre at sælgerkalenderne er fulde helt op til sommerferien, og allerede igen i uge et efter deres sommerferie. Således sikres der i praksis ofte flere uger til at nå budgetterne på.  Noget både sælgere og virksomheder ofte kan se store fordele I. Desuden er det for mange rart bare at komme tilbage i salgsrytmen så hurtigt som muligt efter en lang sommerferie.

En sidste fordel, der er værd at nævne, er, at hvis man forlænger perioden, hvori de nye kunder besøges, så kan man på den anden side tage toppet af travlheden i de perioder, hvor man traditionelt har alt for travlt. Hvilket også kan give mening for mange.

Er du klar til at ”springe ud I det” så kontakt os på telefon 70 237 238 eller mail mk@tele-mark.dk – vi sidder klar!