OMTANKE, SPARRING & KVALITET

Leadgenerering

Få værdifulde leads til din virksomhed med B2B leadgenerering

Effektiv BtB leadgenerering

BtB leadgenerering er en proces, der sikrer vores kunde det ønskede antal ugentlige kvalificerede leads til salgsafdeling. Værdifulde kvalificerede leads er netop første skridt til effektiv mødebooking. Og det er i sidste ende altafgørende, når der skal sikres nye kunder til virksomheden.

Hos Tele-Mark A/S har vi mange gode erfaringer med at skabe vækst for virksomheder af alle størrelser og i så godt som alle brancher. Med udgangspunkt i opdateret viden og de nyeste metoder og teknologier inden for telemarketing genererer vi de bedste leads til din salgsafdeling.

Lad Tele-Mark A/S stå for din BtB leadgenerering, så du:

  • Får de mest værdifulde leads til din virksomheds salgsafdeling.
  • Kan bruge salgsafdelingens tid og kræfter på selve salget.

Leadgenerering tilpasset netop jeres branche

Grundigt forarbejde gør hele forskellen, når det kommer til succesfuld leadgenerering. Vores arbejde er baseret på indgående kendskab til de forskellige branchers marked og i tæt dialog med dig. Vi indsamler løbende ny brugbar viden i vores brancheteams. Det betyder, at vi kan derfor hurtigt sætte os ind i dine ydelser, dine produkter og dit marked.

Føl dig tryk med Tele-mark

Vi garanterer en seriøs og professionel tilgang i arbejdet med leadgenerering for alle vore kunder. Vi arbejder med stor omtanke, således kan du som kunde føle dig helt tryg ved lade Tele-Mark præsentere din virksomhed udadtil i målgruppen.

Start med at ringe 70 237 238 – spørg efter Mads Elefsen Kudsk

Over 500 tilfredse virksomheder

Tele-Mark A/S har ligeledes mange års erfaring med at hjælpe virksomheder. Vi tilbyder blandt andet markedsanalyse, mødebooker samt B2B kampagnerådgivning, og i dag tæller vores kundeliste over 500 tilfredse virksomheder. Se mere på vores LinkedIn her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!