OMTANKE, SPARRING & KVALITET

Mødebooking der giver resultater

Effektiv mødebooking er en af vores kerneydelser

Ønsker du hjælp til mødebooking? Så er du kommet til det helt rette sted. Det første og vigtigste skridt imod flere kunder og mersalg er at få et booket et godt møde med den potentielle kunde. Effektiv mødebooking er en af Tele-Marks kerneydelser.

Sælgerne er som bekendt virksomhedens livsnerve, men hvis dine sælgere hænger fast i eksisterende kunder, bruger for mange timer på kontoret eller har telefonskræk, får du ikke nok ud af dem.

Sæt i stedet salgsarbejdet på skinner med et samarbejde om mødebooking med Tele-Marks team af professionelle mødebookere. Ved at lade Tele-Mark booke de kvalificerede kundemøder, kan dine sælgere koncentrere sig om det, de er bedst til – nemlig at sælge.

Lad Tele-Mark stå for din mødebooking, så du:

  • Kun skal bruge tid på kvalificerede leads
  • Kan få mere tid til mødeforberedelse

Grundigt forarbejde giver mødebooking med værdi

Tele-Mark A/S er baseret på indgående kendskab til forskellige branchers marked, og vi samler løbende viden sammen i vores brancheteams. Derfor kan vi hurtigt sætte os ind i dit marked, dit produkt og dine serviceydelser. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde. Det er dialogen med dig, der skaber grundlaget for succesfulde mødebookinger, og som sikrer, at du er tryg ved at lade Tele-Mark præsentere din virksomhed udadtil.

Vi har fingeren på pulsen

Tele-Mark har daglig kontakt til markedet og opsamler løbende viden i vores brancheteams. Derfor kender vi dit marked og kan hurtigt sætte os ind i dine produkter og serviceydelser. Det er på den måde, at vi skabe værdifuld leadgenerering.

Skal vi sætte dit salgsarbejde på skinner, så dine sælgere kan bruge deres kræfter, der hvor de er bedst?

Start med at ringe 70 237 238 – spørg efter Mads Elefsen Kudsk

Du kan også følge os på LinkedIn.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!