OMTANKE, SPARRING & KVALITET

Hvorfor skal jeg benytte mig af en mødebooker?

Professionel mødebooker med kendskab til branchen

Det er en god idé at benytte sig af en professionel mødebooker til at ringe og aftale møder med nye potentielle kunder på jeres sælgers vegne. Så kan dine sælgere koncentrere sig om det, de er bedst til – nemlig at sælge jeres produkter.

Det er alfa og omega at din mødebooker har erfaring og kendskab til din branche. Alle vores mødebookere er trænet i at tale med kunder så han/hun er troværdig og overbevisende. Tele-Mark kan tilbyde dig en professionel og erfaren mødebooker, der netop besidder disse kvaliteter.

En mødebooker med kendskab til din branche

Hos Tele-Mark A/S gør vi en ære i at sikre, at vores ansatte har stort kendskab til forskellige brancher, så de også kender til dit marked.

Det er ligeledes vigtigt for os, at mødebookeren har mange års erfaring på bagen. Derfor har vi ikke stor udskiftning blandt vores mødebookere. Flere af dem har således været ansat hos os i over 10 år.

Lad Tele-Mark tilbyde en mødebooker, så du:

  • Kun skal bruge tid på kvalificerede leads
  • Kan få mere tid til mødeforberedelse

Grundig forberedelse giver gode resultater

Vi sørger selvfølgelig for, at din mødebooker er godt klædt på til at kunne repræsentere din virksomhed. Han vil således ikke ringe hovedløst rundt til alle potentielle kunder på en lang liste, da dette på ingen måde vil skabe resultater, som vi kan stå inde for.

I stedet vil din mødebooker blive sat grundigt ind i din virksomheds kompetencer, værdier, målsætning, målgrupper, vareportefølje, konkurrenter, mv. og overveje gode argumenter for, hvorfor kunderne skal vælge jer frem for jeres konkurrenter. Det skaber værdifuld mødebooking og leadgenerering!

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre nærmere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed, så start med at ringe på 70 237 238 – spørg efter Mads Elefsen Kudsk. Du kan også følge os på LinkedIn her.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!