Sønderjysk Elitesport og SUSAM henvendte sig til Tele-Mark A/S først i 2020, på gode anbefalinger fra deres netværk. Et samarbejde blev sat i spil, i form af en helt klassisk Tele-Mark A/S test, og Sønderjyske Elitesport tegnede således kontrakt med Tele-Mark A/S. Testen viste sig at give Sønderjysk Elitesport og SUSAM den ønskede overtalssituation i salgsafdelingen. I efteråret 2020 forlængede vi kontrakten med yderligere 2 år, netop inden kontraktudløb. Samtidigt har også Tele-Mark A/S lavet en aftale med SønderjyskE. Tanken er at bruge samarbejdet med SUSAM og Sønderjysk Elitesport som løftestang til det store og attraktive sønderjyske marked. Til det formål har Sønderjysk Elitesport og SUSAM vist sig særdeles effektive. Når man bliver en del af den SynderjyskE familie, bliver man en del af SUSAM, et yderst professionelt setup. Vi oplever, at samarbejdet åbner netop de døre, der giver mening for Tele-Mark A/S, og vi forventer os rigtig meget af de kommende år på den SønderjyskE hjemmebane.

    Også Sønderjysk Elitesport og SUSAM har gavn af den indgåede kontrakt. Henrik Jepsen, Kommerciel Chef i SUSAM A/S udtaler: ”Her i Sønderjysk Elitesport og SUSAM er vi meget tilfredse med, og stolte over samarbejdet med Tele-Mark A/S. Et samarbejde som i den grad har givet et fantastisk afkast af kvalificerede møder og leads, der i den grad er med til at spille vores salgsorganisation endnu bedre”. Henrik Jepsen uddyber: ”Tele-Mark A/S tilgang og proces virker fra start dybt seriøs og professionel. Trods det, så overraskedes vi i den grad positivt over gennemførelsen og resultaterne”. Henrik Jepsen fortsætter: ”Det faktum at deres ansatte er voksne fuldtidsansatte med lang ancinitet, tiltaler os meget, ligesom den løbende dialog vi har med projektlederen og Mette, vores kontaktformidler, er kvalitativ og god”. Så vi ser frem til minimum 2 år mere med Tele-Mark A/S i SønderjyskE trøjen”, afslutter Henrik Jepsen.

    Vil du høre mere om hvorledes Tele-Mark A/S igennem snart 32 år har spillet mange salgsafdelinger bedre, nogle endda igennem mere end 30 år. Så kontakt Mads Elefsen Kudsk på 70237238.