Samarbejdspartner med Århus Håndbold

Tele-Mark A/S er for 3. sæson samarbejdspartner med Århus Håndbold, hvilket vi er meget stolte af.

Samarbejdet giver os muligheden for, at støtte op om et af byens sportslige flagskibe, samtidig med det giver adgang til et spændende handels netværk. Kort før sommer fik vi herigennem en ny kunde, som efter en succesfuld test, nu månedligt skal have leveret 200 leads, indtil videre for det næste år. Det er altså ikke uden grund at det kaldes et handels netværk.

Da sæsonen snart går i gang igen, vil vi gerne blandt vores eksisterende kunder, udlodde 2×2 billetter til alle Århus Håndbolds hjemmekampe i sæsonen som står for døren. Første kamp er lørdag d. 15/9 imod Bjerringbro-Silkeborg . Der er altså således tale om 2 billetter til alle hjemmekampe.

Ønsker du at deltage i lodtrækningen så send straks en mail herom til Mads (mk@tele-mark.dk) eller Martin (ms@tele-mark.dk), senest den 13.9 så deltager du i lodtrækningen. Vinderne kontaktes den 14.9. Og vil kunne opleve den forrygende stemning allerede den 15.9 mod Bjerringbro-Silkeborg.

Skulle nogle af vores kunder og samarbejdspartnere have interesse i, at komme med til VIP arrangement i forbindelse med en kamp, så man rigtigt kan opleve muligheden for netværket, kan de også kontakte os for dette.

Ring eller skriv til Mads Elefsen Kudsk eller Martin Søborg hvis det kunne lyde interessant.

Vi ønsker Århus Håndbold held og lykke med den kommende sæson – og ser frem til rigtig mange gode oplevelser.

 

Læs mere om: