Ud over at vi også åbner dørene for vore kunder, så åbner vi hermed også døren til vores dejlige domicil i Aarhus, med det flotte møderumstårn. Domicilet har nu i godt tre gode år dannet rammerne for Danmarks bedste BtB fuldtids kontaktformidlere. Domicilet blev i forbindelse med indflytningen i august 2016 fuldstændig skræddersyet, totalmoderniseret og gennemtænkt til at rumme landets måske mest moderne og professionelle bureau indenfor BtB mødebooking, med omkring 60 meget voksne ansatte. Der blev investeret betragteligt i støjreduktion, optimal indretning, akustik, indeklima og arbejdsmiljø. Således kan vi med glæde konstatere, at vi stadig dagligt skønner på, hvor gode rammer vi egentlig har, til at kunne servicere vore mange og trofaste kunder.

Vi var meget opmærksomme på, at vi i forbindelse med flytningen, skulle huske vores helt unikke Tele-Mark stemning og sjæl. Vi kan nu her godt 3 år efter konstatere, at vi til fulde er lykkedes med den mission. Tele-Mark A/S er stadig et usædvanligt hyggeligt firma, med en helt specielt stemning, det mærke man straks man kigger indenfor, det fortæller kunder og gæster stadig, hvilket betyder meget for os.

Vi ser alle frem til mange flere gode år her!

Ved at trykke på linket her, kan du gå en tur rundt på egen hånd og se lokalerne. Kan du fornemme den særlige Tele-Mark stemning?

https://my.matterport.com/show/?m=DBFHfJT6YoU