Tele-Mark A/S servicerer kunder i en lang række brancher. Bl.a. har vi solid erfaring indenfor personbil- og varebil og lastbilbranchen, både på importør – og forhandler niveau.

Forleden fik vi en mail fra en forhandler, som sælger varebiler af mærker, vi pudsigt nok aldrig tidligere har været involveret i, hverken på forhandler- eller importør niveau. Vi har tilladt os at citere kundens mail her, dog i annonymiseret form:

“Hej Mads
Jeg har været meget tilfreds med jeres service. Og når tiden kommer at jeg skal have booket møder igen (og chefen siger ok for at jeg må bruge penge på det) er det helt sikkert at det er dig jeg vil tage fat i.
 Jeg har prøvet andre mødebookere, men ingen andre har kunnet levere noget jeg har været tilfreds med”
 Det er et krævende job at booke relevante møder med potentielle kunder, det vil alle, der har prøvet det vide. Derfor er det i særdeleshed skønt, når vore kunder udtrykker deres tilfredshed, ikke mindst for de konkrete medarbejder, som igennem en periode kan have brugt mange timer på at gøre sit bedste for den konkrete kunde. Det er bl.a. sådanne oplevelser det gør, at vores dedikerede fuldtidsansatte medarbejdere hver uge med glæde booker omkring 800 nye møder til vores kunder.

Vi har plads til at booke endnu flere møder, så ønsker du at høre nærmere om, hvorvidt Tele-Mark A/S også vil kunne booke kvalitative møder for din virksomhed, så kontakt os endeligt! Vi tager gerne en uforpligtende snak herom.

 

Læs mere om: