Tele-Mark A/S indsats bidrager væsentligt til at Business Club Aarhus runder stor milepæl.

  I løbet af 2011, efter at Tele-Mark A/S var blevet medlem i Business Club Aarhus, valgte Business Club Aarhus og Kirstine Lystager at teste Tele-Mark A/S af, i forhold til at rekruttere nye medlemmer til foreningen, som på det tidspunkt talte godt 80 medlemmer. Michael Laursen, kontaktformidler hos Tele-Mark A/S, blev sat grundigt ind i projektet og gennemførte testen. Det viste sig hurtigt, at der var fin interesse for medlemskaber i Aarhus netværket.

  Her godt 10 år efter, har vi kørt en 3-4 spændende rekrutteringskampagner sammen, med Michael ved røret, og netop i december 2021 rundede vi sammen den milepæl klubbens bestyrelse havde sat; 200 medlemmer. Rent faktisk rundede foreningen i går netop 202 medlemmer – og der er en række uafklarede dialoger, som afklares over de næste 5-6 måneder. Så mon ikke tallet stiger yderligere.

  Kirstine Lystager fra business Club Aarhus var i dag forbi Tele-Mark A/S med denne flotte gave til Michael, som tak for at han igennem mere end 10 år, har gjort en ikke ubetydelig indsats for at medlemstallet er gået fra godt 80 til lige nu 202 interessante medlemmer. Det er virkelig imponerende.

  Michael er endnu et bevis på, hvad der for alvor betyder noget, når en partner i vores branche skal vælges, nemlig at partneren har fuldtidsansatte medarbejdere med lang anciennitet. Det er helt ærligt langt vigtigere for netto resultatet og gevinsten ved samarbejdet, end den lavere pris man kan købe det til, hvis man vælger et bureau med medarbejdere uden synderlig anciennitet.

  Hos Tele-Mark A/S har vi pt ”i flokken” af kontaktformidlere, hele 9 kontaktformidlere, som har været ansat her i mellem 7 og snart 19 år på fuld tid – netop én af forklaringerne på vores og vores kunders succes i samarbejdet.

  Vil du høre mere herom, så kontakt os på 70 237 238.

  Hvis du vil vide mere om Business Club Aarhus og foreningens forrygende spændende arrangementer, så kik ind på www.businessclubaarhus.dk.F.eks. får netværket i januar 2022 besøg af både Steffen Brandt fra TV2 og Kasper Hjulmand, landstræner for Danmarks herrelandshold.

  Michael Laursen