Tele-Mark A/S og FCSI ApS har efter en særdeles succesfuld test tidligere i år, indgået en mere vidtrækkende og langsigtet aftale. Målet er på den korte bane, at kontakte op til 3000 landmænd 2 gange årligt alene i Danmark i første omgang, senere kommer Tyske biogasanlæg sandsynligvis også på tale.

Formålet er at sprede kendskabet til Active NS, et af FCSI’s produkter, som dansk landbrug har fordel af at anvende. Produktet forhandles gennem en af landets største landbrugsgrossister. Læs mere på: www.fcsi.dk

Tele-Mark A/S kompetente kontaktformidlere, bearbejder i sådan et projekt målgruppen professionelt og særdeles omhyggeligt, efter en grundig introduktion og oplæring. Således at den enkelte landmand vi snakker med får en kompetent, informativ og professionel henvendelse.

Karl Erik Molbech, FCSI udtaler: “Mit samarbejde med Tele-Mark A/S har givet et resultat, som vi kun turde drømme om, vi har tidligere arbejdet med andre seriøse i samme branche, men resultaterne og ikke mindst kvaliteten af resultaterne er opsigtsvækkende. Vi har netop givet Tele-Mark A/S en ny og udfordrerne opgave, hvilket vi glæder os til at følge.

Vi kan varmt anbefale et samarbejde med Tele–Mark A/S, hvis du har lyst til at dine tm opgaver skal give et godt resultat til en pris der står fint mål med resultaterne og kvaliteten.”

Tele-Mark A/S, og teamet omkring dette projekt, ser frem til et fortsat godt samarbejde – forhåbentligt igennem mange år.

Ønsker du at høre mere om, hvorledes vi også kan servicere netop din virksomhed, så kontakt os endeligt på 70 237 238.

 

Læs mere om: