Sommerstatus fra Tele-Mark A/S

  I ugerne 28, 29 og 30 holder Tele-Mark A/S sommer lukket

   

  Vi ønsker alle ansatte en fantastisk sommer, og en kæmpe stor tak, for de uvurderlige indsatser, der som altid ydes for kunderne. Det gør en kæmpe forskel – som vi så ofte snakker om.

   

  Vi ønsker ligeledes alle vore kunder en fantastisk sommer. En stor tak til alle nye kunder, for at have modet til at prøve Tele-Mark A/S af. Også en tak til alle faste kunder, for fortsat at lade Tele-Mark A/S være, den første kontakt til jeres potentielle, små eller tabte kunder. Det er en enorm tillid at vise os, og ikke mindst jeres kontakformidler(e) her hos Tele-Mark A/S.

  Vi rådgiver altid vore kunder til at fylde sælgernes kalendere op, allerede fra den første uge efter deres ferier. Hver uge uden møder, svarer til godt 2% af et arbejdsår, som normalt er omkring 45-46 uger. Der er således ingen tid at spilde i jagten på salgsbudgetterne. Derfor oplevede vi også i år enorm travlhed lige til den sidste dag.

  Når vi vender tilbage fra ferien i uge 31 og ugerne frem, står der et rekordantal helt nye kunder klar til at komme i gang hos os. Det er vi utrolig stolte over. Det indikerer måske, at flere vælger at sætte sejl, når det blæser. Men måske fortæller det også noget om, at Tele-Mark A/S tilgang, koncept og kompetencer, er mere relevante end aldrig før.  Det er vi i hvert fald overbeviste om.

   

  Det er en kendsgerning, at hvis efterspørgslen viger, og man gør tingene på samme vis som i går, så får man mindre end i går. Derfor vil det formodentlig kræve, at man gør noget mere eller noget andet, for blot at opretholde niveauet. Det er en af de ting, vi mærker hos Tele-Mark A/S. Hvis du og din virksomhed gerne vil høre mere om det efter ferien, er I velkomne til at kontakte os på telefonnummer 70 237 238 eller via ee-mail mk@tele-mark.dk.

   

  Den øgede interesse, vi oplever, betyder, at det nu er muligt at blive en del af landets dygtigste og med sikkerhed mest erfarne team, med en gennemsnitlig anciennitet på 8,4 år (ifølge LinkedIn pr juli 1.7 2023). Vores team servicerer nogle af landets og verdens absolut mest spændende virksomheder og brands med kompleks BtB mødebooking.

   

  Derfor har vi åbninger til én, måske to, vellkvalificerede kontaktformidlere. Vi opfordrer derfor de dygtigste og mest erfarne kontaktformidlere, som ønsker en løn, der modsvarer den forskel, de gør, til at søge stillingen hos Tele-Mark A/S. Start med at sende en e-mail, hvor du forklarer, hvorfor vi skal ansætte netop dig. Send den til: job@tele-mark.dk

  TELE-MARK A/S ØNSKER ALLE EN RIGTIG GOD SOMMER…