Som det fremgår af JP Aarhus d. 12. maj 2011 har Århus Håndbold haft stor sponsortilgang, og har det fortsat. Læs mere herom: http://spn.dk/handbold/article2428217.ece

Tele-Mark A/S blev ultimo 2010 involveret i arbejdet med at kontakte potentielle nye sponsorer for Århus Håndbold. Projektet gik kort fortalt ud på at kontakte 500 aarhusianske virksomheder, med henblik på at invitere til et udvalgt VIP arrangement. Det foranledigede at over 100 af virksomhederne deltog i arrangementet, hvoraf flere siden er blevet sponsor i klubben, som det fremgår af artiklen i JP. Det fremgår også at Århus Håndbolds egen opfølgning på de over 100 virksomheder endnu pågår, og man forventer en fortsat tilgang.

Tele-Mark A/S er naturligvis stolte og rigtig godt tilfreds med de resultater, og ikke mindst med den tilbagemelding på vores arbejde, som vi efterfølgende har fået i en mail fra Århus Håndbold. Her bemærker de  bl.a. følgende:

  • Tele-Mark leverede ikke blot en meget professionel behandling af vores emner, men brugte i den grad også deres ekspertise til at diskutere og hjælpe os med alle de udfordringer og spørgsmål der måtte komme. De var hele tiden minimum et skridt foran i processen.
  • Det er ganske enkelt et fanstastisk resultat.
  • Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Tele-Mark A/S, som leverer et top professionelt produkt!

Tele-Mark A/S ser frem til et fortsat godt samarbejde med Århus Håndbold.

Har du interesse i at høre nærmere om, hvordan Tele-Mark A/S kan bistå Jer i lignende projekt, så kontakt endelig cand. merc. Mads Elefsen Kudsk, eller cand. merc. Claus Bräuner på 70 237 238

 

Læs mere om: