Det vil altid være fantastisk, når ens kunder vælger at anbefale ens virksomhed, overfor personer og virksomheder i kundens netværk. Når nogen netop vælger at anbefale en virksomhed, må det ofte være fordi de er trygge ved, at den virksomhed der henviser til, leverer en seriøs og proffessionel rådgivning, og efterfølgende leverer et seriøst og gennemarbejdet projekt. Sådan vil sammenhængen ofte være.

Derfor er det et stort cadeau til Tele-Mark A/S, vores 50 kompetente fuldtidsansatte og vores tilgang og fokus på kvalitet i mødebooking, når Vækstfonden vælger os som leverandør, netop efter anbefaling fra en af vore kunder; Eksport Kredit Fonden.

Projektet er temmelig komplekst og særdeles videntungt, og sætter således ekstremt høje krav til Tele-Mark A/S kontaktformidlere, for at opgaven overhovedet kan løftes og løses med den høje kvalitet, vi anser som nødvendig, hvis det skal give mening for kunden at køre et sådan projekt, med et bureau. Til netop sådanne projekter, råder vi over et team af kvalificerede og erfarne kontaktformidlere, som evner at sætte sig ind i selv det mest “langhårede” stof, for derigennem at kunne føre en kompetent og relevant samtale med kundens potentielle kunder. Noget vi betragter som en tvingende nødvendighed for at kunne leverer de relevante resultater i rette kvalitet.

OM VÆKSTFONDEN: Vækstfonden er en statslig investeringsfond, der medvirker til at skabe flere nye vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. Vækstfonden har siden etableringen i 1992 medfinansieret vækst i mere end 4.000 danske virksomheder for et samlet tilsagn på over 7,7 mia DKK. Over de næste år er målet, at dette tilsagn skal øges med adskillige mia DKK.

Vi er gået i gang med projektet – det er en utrolig god oplevelse, og resultaterne tegner lovende!

Velkommen om bord!

 

Læs mere om: