Tele-Mark A/S vælger fortsat at støtte elitehåndbolden i Aarhus.

    Tele-Mark A/S har igennem flere år bakket op om elitehåndbolden i Aarhus, ved at være sponsor i Århus Håndbold. I slutningen af sidste sæson, valgte Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold at grundlægge et nye spændende østjysk håndboldsprojekt ”Skanderborg Aahus Håndbold”. Det projekt er så spændende, at vi har valgt at bakke op om det, i første omgang som GULD PARTNER de næste 2 sæsoner. Så ønsker du at komme med til et VIP arrangement med håndbold fra en af verdens bedste ligaer, så kontakt os endeligt.

    Tele-Mark A/S bliver samtidig Skanderborg Aarhus Håndbolds samarbejdspartner på BtB mødebooking. Vi ser meget frem til at være med til at fortælle, den gode historie, om det ambitiøse håndboldprojekt til det østjyske erhvervsliv. Således ser vi frem til at medvirke til, at bestyrelsen og klubben kan få det økonomiske råderum, der skal til, for at indfri de sportslige ambitioner.

    I går spillede holdet i øvrigt så sin første kamp nogensinde, det blev til en flot hjemmebanesejr på 34-22 over Kolding. videoen viser vores helt nye LED bandereklame, som kommer til at rulle til alle hjemmekampene de næste 2 sæsoner.

    Tele-Mark A/S har i mere end 15 år hjulpet en lang række professionelle sportsklubber, med at skabe kontakt til erhvervslivet i netop deres områder. Vil du høre mere om, hvorledes vi kan hjælpe din klub, forening eller virksomhed, så kontakt os endelig på 70 237 238.