Tele-Mark A/S siger pr. 31. juli farvel til Michael Winkel, en af vore kompetente projektchefer igennem 5 år. Michael Winkel har siden allerførst i 00′erne været ansat i Tele-Mark A/S. Michael valgte at supplere studietiden på cand.oecon med relevant arbejde hos Tele-Mark A/S, først som kontaktformidler, siden som Projektleder og de seneste 5 år, efter at kandidatgraden var på plads som Projektchef.

Det er bestemt ikke uden vemod at vi nu må “sende” Michael videre, desuagtet, har vi bestemt kun de aller bedste anbefalinger at give Michael med på vejen, og vi er sikker på, at vi taler for alle i Tele-Mark A/S, når vi med tak for tiden der er gået, samt de mange indsatser der er givet, ønske Michael alt det bedste for rejsen! Michael vil bestemt blive savnet både blandt kunder og kolleger. Hvem ved, måske vore veje krydses en anden god gang på den ene eller anden måde. Vi ønsker Michael alt godt for fremtiden.

Når det så er sagt, så er vi samtidig utrolig glade for og ikke mindst stolte over, at det er lykkedes os at finde en fuldgod erstatning for Michael. Pr. 1. august 2012 har vi ansat Søren Vestergaard, 39, som ny Projektchef. Der er tale om en veluddannet og kompetent kandidat, som med mere end 10 års brancheerfaring, går for at være en af de ”tunge” Projektchefer i branchen, de seneste 2½ år som en af to Projektchefer hos en af vores store og seriøse kolleger. Vi er helt sikker på, at Søren, om nogen, vil kunne fylde pladsen efter Michael til fulde.

Vi ser meget frem til, at vore kunder straks efter sommerferien får glæde af Sørens person og kompetencer indenfor rådgivning og projektstyring. Søren vil indgå i Tele-Marks A/S daglige ledelse, og vil sammen med de øvrige projektchefer have ansvaret for at levere den høje kvalitet og service til vore kunder som vi er og til stadighed vil være kendt for.

Denne rokade har ikke givet anledning til at Tele-Mark A/S har justeret i hverken vores kortsigtede eller langsigtede målsætninger. Vi vil fortsat arbejde seriøst og målrettet på at bevare vores position, som en af landets absolut førende samarbejdspartnere indenfor mødebooking, leadgenerering og andre telemarketingdiscipliner. Vi ser lyst på fremtiden.

På bestyrelsens vegne

Mads Elefsen Kudsk

 

Læs mere om: