Siden 2013 har Tele-Mark A/S bistået Dansk Skovforening i dialogen med nye potentielle medlemmer af Dansk Skovforening. Det har skabt 100 nye medlemmer indtil nu.

Tele-Mark A/S er utrolig glade for samarbejdet. Kontakten til de danske skovejere er utrolig positiv, relevant og interessant. Vi er oprigtigt tilfredse med at vore indsatser meget målbart bærer frugt for Dansk Skovforening, og vi ser I den grad frem til også at fejre “200 nye medlemmers jubilæum” sammen med Skovforeningen.

Dansk Skovforenings kommunikationschef Martin Einfeldt udtaler om samarbejdet:

”- Medlemshvervning er meget vigtigt for os, og vi har gennem årene prøvet flere leverandører af telemarketing. Ingen har leveret så gode resultater som Tele-Mark, og ingen har kørt et så smidigt og problemfrit samarbejde med os som Tele-Mark. Medlemskab af Skovforeningen er et abstrakt og vanskeligt produkt at formidle over telefonen, men Tele-Mark har forstået produktet og vores behov og ikke mindst sat sig ind i vores kunders, skovejernes, situation. Der har heller ikke været en eneste negativ reaktion over for Skovforeningen fra de mange, mange skovejere som Tele-Mark har ringet til. Derfor kommer vi til at fortsætte samarbejdet.”

Om Dansk skovforening.

Dansk Skovforening er skovbrugets brancheorganisation, som arbejder for at fremme danske skov- og naturejeres erhvervsmæssige og faglige interesser og ejernes mulighed for at bevare og udvikle naturværdier.

Visionen er ”At skov- og naturejerne belønnes for at skabe værdier – og derved motiveres til at skabe yderligere værdier i skovene og naturen.”

 

Om Tele-Mark A/S.

Tele-Mark A/S blev dannet i 1989, og er nok en af landets mest professionelle, veletablerede og seriøse virksomhed indenfor btb kontaktformidling.

Vi formidler således ofte i omegnen af 7-800 kontakter om ugen, for et bredt udsnit af virksomheder fra en lang række brancher. Projekterne gennemføres af udvalgte, modne og fastlønnede fuldtidsmedarbejdere fra vores domicil i Aarhus.

Tele-Mark A/S beskæftiger i dag ca. 45 fuldtidsansatte med alsidig erhvervserfaring og branchekendskab samt ca. 30 deltidsansatte, der bl.a. arbejder med dataindsamling til de mange analyser vi gennemfører lokalt, regionalt og globalt.

Du kan læse mere om Tele-Mark A/S på www.tele-mark.dk eller kontakter partner Mads Elefsen Kudsk på 40 25 66 87 eller 40 25 66 87 eller mk@tele-mark.dk 
Læs mere om: