Tele-Mark A/S har netop offentliggjort regnskabet for perioden 1. juli 2017 – 30. juni 2018. Det er således med stor glæde, stolthed og ydmyghed, at vi konstaterer at forretningen endnu et år vækster tilfredsstillende på toppen. Kigger vi på bruttofortjenesten over de seneste fire år, ser vi at den er steget fra ca. 12.6 mio. kr. til ca. 21.1 mio. kr., svarende til en vækst på godt 66%. Vi er naturligvis taknemmelige og stolte over, at ikke kun vore kunder kvitterer for vore kompetencer, ved som helhed at øge deres eksisterende engagementer, men også over at markedet kvitterer, ved at vi for fjerde år i træk overgår tidligere års tilgang af nye kunder.

Hos Tele-Mark A/S arbejder vi alle 66 ansatte stenhårdt, målrettet, seriøst og kvalificeret for at fastholde denne udvikling, og for at blive i toppen blandt branchens absolut bedste og mest rentable samarbejdspartner indenfor BtB mødebooking. Derfor har vi i det forgangne regnskabsår investeret i og udvidet vores stab af projektledere. Med ansættelsen af Torben Ravn og Caroline Nørgaard, sikrer vi at vi også i fremtiden kan imødekomme nye kunder, og at vi kan vedblive med at udvikle vores eksisterende kunders forretning positivt. Derudover har vi med ansættelsen af Lena Hesager indenfor bl.a. HR, investeret i at styrke vores håndtering af såvel eksisterende, som nye medarbejdere. Dertil kommer en investering i fuldtidsansættelsen af Lilith, vores 2. svenske mødebooker på fuld tid.

Vi står således nu bedre rustet end nogensinde tidligere til at imødekomme vore kunders, samt markedets, øgede efterspørgsel i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Målet er fortsat såvel på kort som langt sigt, at blive ved med at udvikle tilgangen til seriøs og professionel BtB mødebooking, således at vi også i fremtiden har fortjent, at servicere vores eksisterende kunder og de nye kunder, der kigger vores vej.

Du kan læse mere om vores regnskab her.

Vil du høre mere om Tele-Mark A/S og vores tilgang til BtB mødebooking, så kontakt os endeligt på 70 237 238, spørg efter Martin Søborg eller Partner Mads Elefsen Kudsk.