Tele-Mark A/S Opgraderer samarbejdet med Skanderborg Aarhus Håndbold.

    Tele-Mark A/S har i en lang årrække bakket op om elitehåndbolden i Aarhus, ved at være sponsor i Århus Håndbold. Det var således helt naturligt for os, at bakke op om fusionen mellem Skanderborg og Aarhus, som jo blev til Skanderborg- Aarhus håndbold med starten af sæsonnen 20-21. Efter en helt forrygende sportslig første sæson, hvor holdet endte som nr. 4 i grundspillet, og derfor kvalificerede sig til Europa, har Tele-Mark A/S valgt at intensivere samarbejdet betragteligt, vi har således erstattet vores to årige Top Partner sponsorat, med et toårigt Premium Partner sponsorat. Vi ser meget frem til at følge holdet endnu tættere, og ikke mindst glæder vi os til at skulle med holdet til Berlin d. 5.-6. december hvor Füchse Berlin venter i EHF European League.

    Tele-Mark A/S er stadig Skanderborg-Aarhus håndbolds samarbejdspartner indenfor BtB mødebooking, hvor vi således er nye sponsorers første oplevelse med Skanderborg Aarhus Håndbold. Et samarbejdet der blev startet op for mange år siden i Århus håndbold. Vi er umådelig stolte over at vi igennem så mange år har repræsenteret tophåndbolden i Aarhus, på den måde. Og ikke mindst over den succes Skanderborg Aarhus Håndbold har med at tegne nye sponsorer.

    Måtte du ønske at komme med til et VIP arrangement med herre håndbold fra en af verdens absolut bedste ligaer, så kontakt os endeligt.

    Tele-Mark A/S har i mere end 15 år hjulpet en lang række professionelle sportsklubber, med at skabe kontakt til erhvervslivet i netop deres områder. Vil du høre mere om, hvorledes vi kan hjælpe din klub, forening eller virksomhed, så kontakt os endelig på 70 237 238.