Det at mødes virksomhed og virksomhed, eller sælger og potentiel kunde imellem er ikke helt passé, selvom mange forudser netop dette i deres krystalkugle, og ærligt så tvivler vi på, at det sker lige om hjørnet. Vi og vore kunder oplever stadig, at en proaktiv og opsøgende tilgang til salgsarbejdet, har stor effekt på resultatskabelsen. Dem der “sidder og venter” vil nok opleve, at blandt andet vore kunder ofte overhaler indenom, når det gælder om at få lov at byde på kundernes ordre. Det er i og for sig fint hvis Tele-Mark A/S kunders konkurrenter ”sidder og afventer”, dette vil give vore kunder en fordel i arbejdet med at komme til bordet, og endda måske inden konkurrenterne finder ud af at en kunde røre på sig.

Således mærker vi fortsat øget interesse om vores BtB mødebooking kompetencer i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Dels oplever vi, at de eksisterende kunder udvider deres engagement med os, og dels møder vi en fortsat øget interesse for vores setup blandt nye potentielle kunder, som måske har hørt om os i deres netværk, måske har vi mødt dem på vores vej, måske har de læst en anbefaling på LinkedIn, eller måske har de benyttet os i et tidligere job.

Denne øgede interesse, betyder således også at vi med jævne mellemrum må ansætte nye kvalificerede kolleger, således har vi netop ansat Mads, som starter den 9. oktober. Mads bliver dermed medarbejder nummer 66 på fuld tid, velkommen til.