Tele-Mark A/S har i de seneste 12 måneder gennemført en lang række kampagner for flere jobcentre. Heriblandt for Jobcenter Kalundborg. Et projekt havde til formål at booke 46 møder med lokale virksomheder, uden nuværende kontakt til jobcenteret, målet med mødet var at etablere Partnerskabsaftaler ml. kommune og arbejdsgiver. Jobcentret har givet os et kopi af deres interne evaluering. Heri angives det bl.a.:

  • “Der har været meget stor effekt af projektet.”
  • “Det har været effektfyldt at et professionelt phonerfirma har “banet vejen” og forberedt virsomheden på vores besøg. Det har gjort at virksomhederne har været velforbertedte og klar til at indgå aftaler.”
  • “Det kan dog stærkt anbefales at fortsætte samarbejdet med phonerfirmaet, da succesraten har været høj”.
  • “Virksomhedskonsulenterne har på i alt 46 møder med tilsvarende antal virksomheder, indgået partnerskabsaftaler/virksomhedscentre på de 38 virksomheder. 82,6% af besøgene resulterede således i indgåelse af partnerskabsaftaler.”
  • “Samarbejdet med phonerfirmaet og mellem vores egne konsulenter har fungeret meget fint og resultaterne har været enestående gode”.

Tele-Mark A/S er naturligvis særdeles stolte over at få sådan en evaluering, og ikke mindst at vi har fået lov til at bruge den, her på vores hjemmeside. Og vi ser i den grad frem til at skulle servicere alle de jobcentre som er kunde hos os i dag. Og de nye vi håber på at få kontakt til i løbet af efteråret.

Ønsker du at høre nærmere om, hvorledes Tele-Mark A/S kan hjælpe dig, så kontakt os endeligt på 70 237 238.

 

Læs mere om: