I foråret 2018 blev ProLøn A/S kunde hos Tele-Mark A/S. Det skete på henvisning fra en anden god kunde i it branchen igennem mange år.

Efter et velgennemført testforløb i foråret 2018, som kørte efter Tele-Mark A/S velafprøvede proces og koncept, hvor et samarbejde grundlægges, defineres og ikke mindst syretestes. Efterfølgende står kunden med nogle specifikke indikationer på, hvorvidt et samarbejde med Tele-Mark A/S er eller bliver rentabelt eller ej. Det skaber grundlæggende lettilgængelig dokumentation hvor udfra en ny kunde kan beslutte, hvorvidt samarbejdet skal fortsætte og måske udvikles eller blot afvikles. Det hvad enten beslutningen tages ud fra ROI, eller en mere subjektiv vurdering af samarbejdet og resultaterne.

Siden testen har samarbejdet med ProLøn A/S udviklet sig yderligere. Det kan ofte være en indikation på tilfredshed, når samarbejdets omfang udvikler sig positivt. Det er dog ingen selvfølge at samarbejdet udvikler sig hurtigt. Det er noget vi alle, hver eneste dag arbejde hårdt på at gøre os fortjent til.

Det er utvivlsomt altid fantastisk når kunderne giver positive tilbagemeldinger over mailen eller telefonen, til de tilknyttede kontaktformidlere og projektledere, bestemt. Men når en kunde som ProLøn A/S kører fra Randers til Aarhus, for at aflevere kagen på billedet til en af vores 2 daglige fælles pauser, så bliver alle i hele huset bekræftet i, at det vi som ansat og virksomhed leverer, heldigvis meget ofte gør en kæmpemæssig forskel for vore kunder, og ikke mindst deres salgsstyrke.

I det her tilfælde er det primært kollegerne Poul, Nils, Liza og Caroline, vi andre kan takke for kagen, og selvfølgelig Proløn A/S.

P.S. Den smagte fantastisk.

Ønsker du og din virksomhed at høre nærmere om, hvorledes I vil kunne prøve af om et samarbejde med Tele-Mark A/S, vil kunne skabe værdi og give mening for jer, så kontakt os endeligt i dag på 70237 238, vi er klar til en uforpligtende snak.