Efterspørgslen på Tele-Mark A/S BtB ydelser indenfor bl.a. mødebooking er stadig stigende.

Derfor har vi siden 1. august ansat 7 nye og voksne medarbejdere på fuld tid. Heraf flere med solid erfaring indenfor BtB mødebooking. Herfra skal lyde et hjertelig velkommen til Peder, Heidi, Hanne, Ivan, Jesper, Kent og Pia.

Selv med 7 nye kolleger har vi stadig en flot gennemsnitlig anciennitet. Pr dags dato er den på mere end 2,5 år. Ann er stadig i “førertrøjen”, hun havde 14 års jubilæum 1. juni. Den næste i rækken er Mette med 12 år jubilæum, herefter kommer flere med både 11, 10 og 9 års jubilæum.

Vi er stolte og ydmyge over at kunne fastholde og tiltrække så mange kompetente medarbejdere, som alle i den grad går på arbejde, for at gøre en forskel for vore kunder. Ligeledes er vi usigelig stolte over, at vi kan tiltrække nye – og fastholde vores eksisterende kunder. Vi er særdeles bevidste om, at det er hårdt arbejde, der ligger til grund for at lykkes hermed.

Ønsker du at høre mere om Tele-Mark A/S som kunde eller ny kollega, så kontakt os endeligt på 70 237 238, eller kik på www.tele-mark.dk