To højt specialiserede globale virksomheder, som Tele-Mark A/S har haft mangeårige og gode samarbejder med på det danske marked, har begge været udfordret med at finde tilsvarende samarbejdspartnere til mødebooking i henholdsvis Norge og Sverige. Derfor besluttede de i foråret at teste Tele-Mark A/S på de to markeder. Resultaterne har været opsigtsvækkende for de svenske og norske afdelinger. Udover kvaliteten i møderne, peger de desuden på processen og tilgangen, som de store forskelle. Derfor kører begge virksomheder nu fuld skala på begge markeder.

Vores øgede aktiviteter på Norge og Sverige har lidt sjovt, betydet en vækst i henvendelser fra norske og svenske virksomheder, som ønsker at samarbejde med os om btb mødebooking for eksempel i Danmark. Fælles for de virksomheder der kontakter os er, at de alle har haft besøg, af en af de kunder vi servicerer netop i Norge eller Sverige, og via dem har fået vores kontaktoplysninger.

Så mulighederne i at samarbejde med os i Skandinavien er store. Ønsker du at drøfte mulighederne, så kontakt os endeligt på 70 237 238 eller info@tele-mark.dk

sverige     norge