Tele-Mark A/S forlænger sponsoraftale med Bakken Bears for 2024-2025 sæsonen

  Tele-Mark A/S er stolte over at kunne meddele, at vi har forlænget vores sponsoraftale med Bakken Bears for 2024-2025 sæsonen. Efter et succesfuld samarbejde i den forgangne sæson, ser vi frem til at fortsætte vores støtte til Danmarks mest vindende basketballklub.

  Bakken Bears har gennem årene bevist sig, som det vel nok mest velspillende hold og professionelle basketballklub. Deres imponerende præstationer strækker sig ikke kun til nationalt niveau, men også internationalt, hvor de konkurrer i FIBA Europe Cup og/eller Basketball Champions League. Her spiller de op med nogle af Europas stærkeste hold, og leverer præstationer på højeste niveau. Deres dedikation og seriøsitet til sporten harmonerer perfekt med Tele-Mark A/S’ mission om at levere møder med kvalitet på højeste niveau.

  Mads Elefsen Kudsk fra Tele-Mark A/S, udtaler:

  “Vi er utroligt begejstrede for at kunne fortsætte vores samarbejde med Bakken Bears. Vores værdigrundlag og seriøsitet flugter 100 % med dem vi vælger at sponsorerer. Bakken Bears er for basketball hvad Tele-Mark A/S er for BtB mødebooking – en standard for dedikation og perfektion, og en klippefast tro på, at de bedste resultater, skabes gennem vedvarende indsatser og træning.

  Samarbejdet med Bakken Bears giver Tele-Mark A/S mulighed for at støtte en sport, der samler mennesker på tværs af alder og baggrund. Gennem vores sponsorat ønsker vi at bidrage til klubbens fortsatte succes og udvikling, både på og uden for banen. Desuden giver samarbejdet vores kunder, og ikke mindst vores ansatte og deres familier en enestående mulighed for at komme ud at overvære noget seriøs godt basketball.

  Vi glæder os til at følge Bakken Bears i den kommende sæson og til at være en del af deres rejse mod nye triumfer.

  Tele-Mark A/S – Stolt sponsor af Bakken Bears

  Andreas Holst