I går for 17 år siden bød vi velkommen til Ann. Uden forud indgående kendskab til BtB mødebooking, dedikerede hun sig til Tele-Mark A/S og den svære disciplin det er. Målrettet og seriøst arbejdende, udviklede Ann sig positivt igennem årene, og vi kan roligt sige at hende sans for kvalitativ mødebooking har “ramt” Tele-Mark A/S kunder.

Det vil ikke være forkert at antage, at Ann på en arbejdsuge booker mellem 15 og 20 kvalitative møder for et antal faste kunder. Det betyder at Ann hos Tele-Mark A/S har booket et sted mellem 11.730 og 15.640 møder – hvilket er imponerende. Antager vi at vores kunder konverterer 20 % af Anns møder over tid, ja så er Ann altså starten på, at mellem godt 2.300 og 3.100 virksomheder er blevet kunde hos én af Tele-Mark A/S kunder. Hvor meget omsætning det repræsenterer, tør vi ikke komme med et bud på – men det er med sikkerhed meget.

På et tidspunkt i “gamle dage”, indførte vi hos Tele-Mark A/S jubilæumsvin; 1 flaske vin pr. års ansættelse. Et vidne om hvad måske også Tele-Mark A/S var engang, et telemarketingsbureau med mange studerende og tårnhøj medarbejderomsætning. Igennem årene der er gået, har vi ændret det meste fundamentalt, noget endda flere gange, men jubilæumsvin er noget vi med glæde har bevaret. Derfor overrækker vi naturligvis med glæde 17 flasker vin til Ann, og med stor tak for de indsatser, der er gjort på de første 17 år. Vi ser frem til minimum 17 år mere, hvilket slet ikke er urealistisk, Ann er nemlig stadig en af de yngre i huset.