Fredagen og dermed vores flyttedag er nu ved at gå på held. Det er gået utrolig godt, således er alt flyttet og så godt som på plads. Det er sket takket være vore fantastiske medarbejdere, som har brugt hele deres fredag eftermiddag – hvor vi normalt lukker kl. 13.00 – på at hjælpe firmaet på plads – det til trods for at dagen blev en af årets bedste sommerdage med tæt på 30 grader og høj sol – det fortæller alt om, hvorledes vores medarbejdere er! Herfra lyder en meget stor TAK!

Også en stor tak til flyttefirmaet J. Ødums eftf. og deres utrættelige flyttemænd. Mage til fleksibilitet og professionalisme havde vi nok håbet på, men ikke forventet. TAK.

Også en stor tak til Olav De Linde og hans folk. Vi er meget imponeret over, hvad I har forvandlet disse lokaler til. Vi kunne sammen se, hvad det kunne blive til med en stor indsats fra jeres side. Det valgte I seriøst at gå ind i. Og resultatet – I har simpelthen forvandlet det til noget helt enestående, som vi virkelig glæder os til at vise frem. Det er intet mindre end fantastisk. Regn med os som lejere de næste mange mange år.

Til sidst en stor tak til vore øvrige involverede samarbejdspartnere, som præcist, kyndigt og fleksibelt har været involveret og ydet en top indsats og service for, at få projektet til at lykkes med denne stramme tidsplan. Det er derfor man skal vælge jer! Så en rigtig stor tak til: Røsfeld IT, Red Office One Company, Netdesign, TDC, Jysk Låse & Alarm og Furniture By Wind.

De aller bedste hilsner

Niels, Allan og Mads