Bravida, som er nordens største teknikentreprenør/installationsvirksomhed, har i november-december 2014 kørt et spændende og meget specifikt og målrettet mødebookingsprojekt sammen med Tele-Mark A/S. Resultaterne har ifølge Bravida været særdeles bemærkelsesværdige. Bravida har i alt fået lov at afgive tilbud til knap 30 målrettede virksomheder, herunder flere tilbud på over 300.000 dkk. Der er således i alt givet tilbud for flere mio. dkk. Flere af tilbuddene er for længst accepteret af kunderne. Der er i henhold til Bravida tale om en meget interessant ROI. Derfor har det heller ikke været svært for Bravida at beslutte at samarbejdet skulle udvikle sig og intensiveres! Dette er nu i proces.

Tele-Mark A/S er stolte over og glade for at byde Bravida velkommen ombord blandt vore øvrige faste kunder. Vi ser frem til et langt og fortsat godt samarbejde. Vi glæder os virkelig meget til tiden der kommer!

Ønsker du at høre mere om vores tilgang til kvalitativ og målrettet mødebooking, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon: 70 237 238
Læs mere om: