Hos Tele-Mark A/S tror vi meget på, at kontaktformidlerens erfaring har en meget stor betydning for de resultater, der skabes for kunden. Rent faktisk tror vi så meget på det, at vi gør alt, hvad vi kan for at holde på vore kompetente kolleger. Det har vi gjort i mange år.

Det er ikke usædvanligt at en kollega har været ansat hos os i mere end 7 år på fuld tid. Ja faktisk er det endda ikke usædvanligt, at en kontaktformidler har booket btb møder for den samme kunde i mere end 7 år.

I skrivende stund har vi 9 kontaktformidlere, der hver især har minimum 7 års fuldtidsansættelse hos os i bagagen. Denne yderst kompetente gruppe toppes af Ann, som 1. juni kan fejre 15 års jubilæum hos Tele-Mark A/S – det er blevet til ikke så lidt møder igennem de 15 år.

Ikke mindst gør erfaring en forskel, når kunderne oplever at have den samme kontaktformidler igennem både 7 og 8 år.  Så er det dobbelt godt, idet der herved også er skabt et dybt kendskab til vores kunde. Det har vi rigtig mange eksempler på.

Vi er stolte over at kunne skabe rammerne, som gør det attraktivt at være ansat som kontaktformidler her hos os, igennem så mange år, til stor fordel for vore kunder.

Vil du høre mere om jobbet som kontaktformidler hos Tele-Mark A/S så kontakt Allan Falch på 20 46 53 25. Vil du høre mere om, hvorledes btb mødebooking hos Tele-Mark A/S fungerer så kontakt Mads Elefsen Kudsk på 40 25 66 87.