Forud for sæsonen 2015-2016 indledte AGF og Tele-Mark A/S et spændende samarbejde. AGF havde interesse i at samarbejde med Tele-Mark A/S omkring de indledende kontakter til nye relevante virksomheder, som finder det relevant og interessant at gå i dialog med AGF omkring et sponsorsamarbejde.

Samarbejdet er forløbet særdeles godt. Rent faktisk har resultaterne været således, at AGF har haft interesse i at udvide aftalen for de kommende 3 sæsoner. En forlængelse vi hos Tele-Mark A/S ikke har haft svært ved at tiltræde. Samarbejdet blev ikke mindre interessant da AGF pr. 1. maj ansatte Mads Bro Hansen som salgschef. Mads er en meget erfaren ven af huset, og vi ser meget frem til at skulle samarbejde med Mads i “AGF trøjen”, og ikke mindst til at skulle fortsætte og videreudvikle samarbejde med det øvrige kompetente AGF team.

Tele-Mark A/S har, i den forbindelse, valgt at forlænge vores Erhvervssponsoraftale med AGF frem til juni 2019. Herigennem har vi mulighed for at fortsætte vores engagement og tilstedeværelse i AGFs erhvervsnetværk, hvor vi siden 2009 har mødt flere spændende virksomheder, mennesker, samarbejdspartnere, leverandører og kunder.

Aftalen muliggør derudover, at vi også i de kommende 3 sæsoner kan invitere kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere samt medarbejdere til fodbold når AGF spiller.

Har du lyst til at komme med til fodbold på stadion, eller som gæst i erhvervsnetværket, så kontakt os endeligt på 70237 238, spørg efter Mads.

agf