Det er vores erfaring, at succes i arbejdet med BtB mødebooking meget ofte ligger i, hvorvidt man har den rette medarbejder til det konkrete mødebookingprojekt. Det betyder at sandsynligheden for succes må være større, hvis man har flere medarbejdere at vælge imellem til det konkrete projekt. Dette forudsætter naturligvis at man har et indgående kendskab til medarbejderne, og ved hvilke beslutningstagere og brancher, de er gode til at ringe ind til, og hvilken øvrige kvalifikationer og baggrunde den enkelte medarbejder har. Har man ikke det kendskab, vil tildelingen nødvendigvis ske ud fra mere tilfældige principper, såsom hvem man i det hele taget har, og hvem der er mest ledig. Det er uanset om det foregår internt i egen virksomhed eller eksternt hos et bureau, som for eksempel Tele-Mark A/S.

Hos Tele-Mark A/S ønsker vi ikke at tildele ressourcer til nye projekter ud fra tilfældige principper, såsom hvem der er mest ledig på dagen. Vi har så gode muligheder for at gøre det langt mere intelligent. I blandt de ca. 50 ansatte har vi 40-42 erfarne medarbejdere som på fuld tid arbejder med BtB mødebooking, hvilket gør os til en af landets største indenfor BtB mødebooking.

Derudover har vi oparbejdet et stort kendskab til vores kollegers kompetencer. De seneste godt 13 år, har vi haft fokus på fastholdelse af medarbejdere, for derigennem at øge kendskabet til deres forcer. Det betød blandt andet at vi i 2003 indførte et krav om kun at ansætte medarbejdere på fuldtid, og til en fast månedsløn. Resultaterne af dette kan vi tydelig se her 13 år efter. Såvel gennemsnitsalderen som ancienniteten steget markant. Det var derfor glædeligt at Ann den 1. juni havde 13 års jubilæum hos Tele-Mark, ligesom vi har flere kontaktformidlere med 10 års jubilæum i bagagen. Dertil kommer at der er rigtig mange på vej mod deres 10 års jubileum.

Målet er helt klart, nemlig at være branchens bedste til at fastholde medarbejderne. Vi ved i sagens natur ikke, om vi er i mål, men vi ved, at værdien i at kunne fastholde de bedste medarbejdere er kolossal for vore kunder.

Vil du høre mere om Tele-Mark A/S og vores tilgang til BtB mødebooking så kontakt endelig Mads på 70237238 eller mk@tele-mark.dk