Tele-Mark A/S indgår spændende sponsorpartnerskab med Bakken Bears!

    Telemarketing bureau

    Det er med glæde, at vi kan meddele, at Tele-Mark A/S er blevet sponsor for Bakken Bears! Dette spændende partnerskab markerer begyndelsen på en fantastisk rejse sammen.

    Der er i hvert fald et iøjnefaldende lighedspunkt mellem den måde, Bakken Bears arbejder med basketball, og den måde, Tele-Mark A/S arbejder med BtB-mødebooking. Hos Bakken Bears er ambitionen at være det bedste basketballhold i Danmark, hvilket betyder, at de kun indgår kontrakter med de allerbedste i jagten på mesterskaber. På samme måde forholder det sig hos Tele-Mark A/S, hvor vi i bestræbelserne på at fastholde vores position som et af landets absolut førende BtB-bureauer, ansætter og fastholder de bedste fuldtids mødebookere. Dette sikrer, at vi kan levere de resultater, som vores kunder med rette forventer.

    Som sponsor og samarbejdspartner ser vi frem til at arbejde tæt sammen med Bakken Bears og deres fantastiske hold. Vi håber at kunne være med til at skabe uforglemmelige øjeblikke og oplevelser for klubbens fans.

    Vil du opleve absolut topbasketball, så sig endelig til!