OMTANKE, SPARRING & KVALITET

Kontaktpersoner

Lad os sige det, som det er: Mange virksomheder har prøvet telemarketing, og ikke alle har haft lige gode oplevelser ud af det.

Salg og marketing

Mads Elefsen Kudsk
Partner

Mads er Partner i Tele-Mark A/S og har i tæt samarbejde med Allan det strategiske og ledelsesmæssige ansvar for Tele-Mark A/S og selskabets fortsatte positive udvikling. Et samarbejde der allerede blev etableret i studietiden i 1990’erne på Handelshøjskolen i Aarhus. Desuden har Mads ansvaret for salg og markedsføring af Tele-Marks løsninger, koncepter og kompetencer. Mads har gennem 15 år samarbejdet med adm. direktører, salgsdirektører, salgschefer og sælgere inden for et bredt udsnit af brancher. Han er derfor vant til at sætte sig ind i behovene hos både store og små virksomheder. Mads har stor erfaring med at udvikle og forbedre salgsprocessen, strategien og salgsresultaterne i en lang række virksomheder. Desuden har Mads et veltrænet blik for, hvad kunderne ønsker og kan forvente af en telemarketingleverandør – både i dag og i morgen. Udover den praktiske erfaring inden for det strategiske og kommercielle har Mads en cand.merc. som teoretisk baggrund.

Projektledelse

Allan Falch
Partner

Allan er partner i Tele-Mark A/S og har i tæt samarbejde med Mads det strategiske og ledelsesmæssige ansvar for Tele-Mark A/S og selskabets fortsatte positive udvikling. Et samarbejde der allerede blev etableret i studietiden i 1990’erne på Handelshøjskolen i Aarhus. Desuden har Allan det overordnet ansvar for vores drift, projektledelse og alle vores kundeprojekter. Herunder at Tele-Marks personale er veluddannet, og at vi hele tiden er førende indenfor de discipliner, vi arbejder med, selv om telemarketing er et særdeles konkurrencepræget marked. Allan er derudover tovholder på alle analyser i huset. Han har bred erfaring med at hjælpe danske virksomheder med at gennemføre analyser, som er enkle og effektive at bruge for kunden bagefter. Allan har været i Tele-Mark A/S siden 1996, og han er uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus.

Oanh Van

Oanh blev, efter studietiden på Handelshøjskolen (BA English & Business Communication), i 2011 ansat hos Tele-Mark A/S på fuld tid. Det faldt helt naturligt, da Oanh siden 2008 har været tilknyttet Tele-Mark A/S på deltid, bl.a. som dataindsamler. Sommeren 2012 tog Oanh imod tilbudet om at blive Projektkoordinator. Ganske hurtigt viste hun et betydeligt talent her indenfor, samt en fantastisk forståelse for kunderne. Derfor Blev hun hurtigt firmaets tredje Projektchef. En lang række af vores kunder, nyder godt af hendes ekspertise og service.

Britt Berentzen

I august 2020 var vi så heldige, at Britt trådte ind af døren til vores dejlige domicil. Med en baggrund som Akademiøkonom i International handel og forhandlingsteknik og mangeårig erfaring med teknisk projektsalg, så var matchet perfekt, og vi fik derfor hurtigt ansat Britt. Det viste sig hurtigt at Britt, helt som ventet, var en aldeles kompetent kontaktformidler og en rigtig god kollega. De kunder hun servicerede købte efter ganske få måneder med Britt som kontaktformidler mere og mere, det varede derfor ikke længe, førend flere kontaktformidlere måtte træde til, for at vi kunne levere det, Britts kunder købte. Her viste det sig snart at Britt kunne andet end at booke gode møder. Britts flair for, og måde at servicere og vejlede kunderne på er helt i tråd med Tele-Mark A/S DNA. Britt har desuden en bemærkelsesværdig evne til at give hendes kolleger indsigt og viden om de projekter, målgrupper og beslutningstagere, der skal kontaktes for og sammen med Britt. Britt arbejder således i dag både som kontaktformidler og projektkoordinator, en rolle flere af vore kunder og ikke mindst kolleger har stor gavn af.

Økonomi og personale

Connie Nolin

Connie er uddannet på revisionskontor og er desuden merkonom i regnskab. Connie har 30 års erfaring inden for bogholderi, debitorer, kreditorer, finans og løn. De sidste 18 år har hun været ansat i Tele-Mark A/S. En af de væsentligste opgaver Connie har, er at sikre en af de ting medarbejdere generelt anser for vigtig, nemlig nul fejl i lønudbetalingerne, desuden er det hende der effektivt står for bogføring, ligesom hun er den venlige dame der holder styr på vores debitorliste.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os og modtag et tilbud på lige netop det du står og har brug for!